Verwarming

Verwarming is één van de grootste energieverbruikers in huis, het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een installatie die jouw woning zo kostenefficiënt mogelijk verwarmt. Fossiele brandstoffen zoals stookolie en aardgas zijn hierbij stilaan minder courant. Energieconcepten gaat voor zo duurzaam mogelijke alternatieven zoals een condensatieketel (nog steeds fossiel, maar ecologischer en met een hoger rendement), een warmtepomp, een zonneboiler, pelletkachel of -ketel, CV-haard of een houtvergassingsketel. 

Combineer verschillende technieken voor een optimale verwarming

Het kan zijn dat jouw woning nood heeft aan een combinatie van verschillende verwarmingsbronnen om optimaal te verwarmen. De experts van Energieconcepten weten perfect welke combinaties ideaal zijn voor elk type woning. Zo gaan we samen voor een maximaal comfort tegen een minimale kost. 

Bespaar op het leggen van je vloerverwarming!

Steek zélf de handen uit de mouwen

Vloerverwarming is een techniek die vaak in zelfbouw wordt uitgevoerd. Onze zelfbouwpakketten voor vloerverwarming zijn voorzien van handige instructiefiches en een concreet stappenplan. De aansluiting op de gekozen installatie (condensatieketel of warmtepomp) gebeurt door de experts van Energieconcepten.

Het laatste energiezuinige nieuws rechtstreeks in jouw mailbox?