Smart energy producten

Bij Energieconcepten werken we jouw elektrische installatie uit van A tot Z. Verstandig omgaan met opgewekte energie is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Energieconcepten biedt tal van mogelijkheden om jouw elektriciteit efficiënt op te slaan en op de juiste momenten te verbruiken. Denk hierbij thuisbatterijen, slimme aansturing van je installaties en verlichting, domotica, geluidssystemen en laadpalen. 

Onze oplossing voor jouw smart energy

Laat jouw zonnepanelen optimaal renderen

Nu de terugdraaiende teller verleden tijd is, kan je de energie die je opwekt met je zonnepanelen enkel nog gebruiken op het moment zelf. Wij zorgen ervoor dat de elektriciteit die je opwekt zo optimaal mogelijk kan laten renderen. Dankzij slimme installaties (warmtepomp die opslaat wanneer de zon schijnt) en opslagmogelijkheden, beperk je op die manier het verlies. 

Bespaar op het leggen van je elektriciteit!

Steek zélf de handen uit de mouwen

Dankzij ons zelfbouwpakket voor elektriciteit kan je zonder probleem zelf je elektriciteit leggen. Wij voorzien de lichtkringen, schakelaars, stopcontacten en communicatiesets en zorgen dat je met behulp van handige instructiefiches en een concreet stappenplan alles correct kan uitwerken. Ook aansluitingen voor TV, kookvuur, deurbel, een laadpaal of domotica kan je op die manier zelf installeren. We tekenen de elektrische schema’s uit conform de huidige regelgeving. Dit gebeurt al bij het maken van de offerte, zodat dit vanaf de start van je bouwproject overeenkomt met je verwachtingen.

Het laatste energiezuinige nieuws rechtstreeks in jouw mailbox?