Over ons

Wij gaan voor het ultieme wooncomfort!

Energieconcepten is een pionier in groene energie voor je woning. Wij staan voor duurzame en kwalitatieve producten en een klantvriendelijke dienstverlening. Energieconcepten biedt creatieve oplossingen voor sanitair, verwarming, elektriciteit en ventilatie. Je wooncomfort en gebruiksgemak staan hierbij centraal. Door te werken met gemotiveerd personeel en premiummerken kunnen wij het hoogste comfort bieden tegen de laagste energiekost.

Waar staan we voor?

Energieconcepten wil doordacht omgaan met de natuur als een bron van energie. Niet alleen voor onze klanten, ook als bedrijf dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel.

Duurzaam

De natuur biedt ons duurzame, milieuvriendelijke energieoplossingen. Groene energie is voor ons de enige optie voor de toekomst. Ons duurzaam gedachtegoed vertaalt zich niet alleen in de keuze voor duurzame producten en diensten. Ook in onze organisatie maken we hier werk van. Op de werkvloer stimuleren we gezonde en eerlijke voeding en het gebruik van ecologische materialen. Een deel van onze winst gaat naar een sociaal project in de buurt.

Comfort

Je verbouwt of bouwt een woning? Voor elke situatie biedt Energieconepten een haalbare oplossing op maat. Je bent op zoek naar een onderhoudsvriendelijke pelletkachel of je kiest voor een geïntegreerd energiesysteem voor zowel warmte als warm sanitair water? In onze aanbevelingen houden we rekening met je levensstijl, je financiële draagkracht én de rentabiliteit op termijn.

Kwaliteit

Degelijk advies en kwalitatieve producten vinden wij belangrijk. Je kunt hiervoor rekenen op de expertise van ons team. Energieconcepten gaat ook buiten de landgrenzen actief op zoek naar gedegen fabrikanten. Al onze leveranciers zijn marktleider in hun branche of werden gelauwerd met kwaliteitslabels. In elk geval bieden ze een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Service & Innovatie

Energieconcepten is al meer dan 15 jaar pionier in groene energie. Wij volgen dan ook actief de tendensen op het vlak van duurzame ontwikkeling en spelen erop in. In onze relatie met de klant werken wij oplossingsgericht en out-of-the-box. Je vragen en ons aanbod op elkaar afstemmen, daar maken wij graag werk van. Onze adviseurs staan garant voor verantwoorde en pasklare oplossingen die voor jou renderen.

Ontdek ons team

Onze experts staan voor je klaar om jouw woonervaring naar een hoger niveau te tillen!

Tom

CEO - Business development manager

Bart

Technisch commercieel manager

Quinten

Technisch commercieel adviseur en projectleider HVAC

Lander

Projectleider

Joris

Projectleider

Lars

Projectleider

Mike

Projectleider

Wim

Project & service manager

Anke

HR officer

Bert

Projectcalculator

Wouter

Projectcalculator

Mathias

Energietechnicus

Joris

Ploegbaas HVAC & sanitair

Bart

Installateur HVAC & sanitair

Quinten

Ploegbaas HVAC en koeltechnieker

Stijn

Installateur HVAC

Stig

Installateur HVAC

Joey

Installateur HVAC

Pieter

Installateur zonnepanelen

Timon

Installateur zonnepanelen

Nick

Installateur omvormers

Het laatste energiezuinige nieuws rechtstreeks in jouw mailbox?