Heerlijk warm de winter door met Energieconcepten

Jouw woning duurzaam, snel en kostenvriendelijk verwarmen? Dan is een airco iets voor jou! Deze verborgen parel zorgt er niet enkel voor dat je huis verkoelt in de zomer, maar verwarmt het ook in de winter. Wil je daarbij ook je water in no-time warm krijgen? Bekijk dan zeker de warmtepompboiler. Ontdek nu de voordelen van deze slimme installaties.

Duurzaam verwarmen met een lucht-lucht-warmtepomp (airco)

De lucht-lucht-warmtepomp zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur in jouw woning, ook in de winter. Een airco is dus een duurzame, energie-efficiënte en kostenvriendelijke oplossing om jouw woning aangenaam warm te houden in de winter en heerlijk koel in de zomer.

Verwarmen met je airco, alleen maar voordelen

  ✅ Een lagere elektriciteitsfactuur door efficiënt stroomverbruik.

  ✅ Hoog comfort dankzij de snelle reactie. In een mum van tijd is je woning verwarmd.

 ✅  De installatie is compact waardoor ze met zekerheid in jouw woning past.

Verwarm je sanitair water met een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een warmtepomp die sanitair water verwarmt met warmte uit de lucht. Het is 3 tot 4 keer zuiniger dan een gewone elektrische boiler en een goed alternatief voor alle klassieke waterverwarmingssystemen.

Ideaal in combinatie met je zonnepanelen

Energieconcepten helpt om je installaties op elkaar te laten inspelen. Koppel je installatie aan je zonnepanelen en laat je zelfverbruik stijgen. Zo verwarm je zorgeloos je woning en sanitair water zonder torenhoge kosten.

Interesse of meer informatie?

Heerlijk warm de winter door met Energieconcepten? Contacteer ons