Glimlach actie

Zonder publiek geen show. En zonder u geen Energieconcepten. Daar zijn we dankbaar voor.

Niet alleen omdat u klant bent, ook omdat u samen met ons kiest voor een duurzame toekomst dankzij onze ecologische energieoplossingen. Dat verdient een extraatje! Wat dacht u van een gratis etentje voor 4 personen?

Gratis dineren voor 4

Bent u reeds klant bij ons? Dan lacht het geluk u tegemoet. Hou uw brievenbus goed in de gaten, want u zal van ons een enveloppe ontvangen met 3 coupons ter waarde van €100. Elke coupon bestaat uit 2 delen en samen zijn ze goed voor gezellige verwennerij in Eetcafé Assurance te Arendonk mét aperitief van het huis.

Deel 1 is voor u en uw partner, deel 2 doet u cadeau aan een potentiële nieuwe klant van Energieconcepten. Er is vast wel een vriend, collega, buurman of familielid die onze passie voor duurzaamheid deelt. Iemand die interesse heeft in de aankoop van een zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel of ander energiesysteem. Wordt die persoon klant bij ons? Dan lonkt een overheerlijk etentje voor 4 om de hoek.

Wat moet u doen?

U bent welgeteld 5 stappen verwijderd van een gezellig avondje uit met lekker eten. Dit is hoe het werkt:

  1. U krijgt een enveloppe met daarin 3 coupons in uw brievenbus.
  2. Schenk 1 deel van de coupon aan een potentiële nieuwe klant (vriend, familielid, collega of buurman).
  3. Hij/zij neemt contact op met ons en kiest voor een van onze duurzame energieoplossingen.
  4. Na effectieve bestelling markeren wij zijn/haar deel van de coupon. Deze en uw deel zijn nu inwisselbaar bij Eetcafé Assurance voor een etentje voor 4 personen ter waarde van €100.
  5. Geniet met z’n vieren van (gratis) culinaire verwennerij in een gezellige sfeer. Ideaal om lekker bij te praten!

Vergeet zeker niet beide coupons mee te brengen, hierop staat namelijk hetzelfde nummer. De actie is slechts geldig bij het aantonen van beide coupons. Er wordt geen geld teruggegeven op deze cadeaubon.

Vergeet ook zeker niet bij het bestellen van uw aperitief alvast de bonnen te laten zien!

Je kan reserveren via www.eetcafe-assurance.be of telefonisch op het nummer 014/73.26.90.

Eet smakelijk!

 

 

Nog geen klant? Contacteer ons nu voor een afspraak en profiteer van onze duurzame energieoplossingen voor uw woning. Of breng een bezoekje aan onze showroom in Arendonk. Tot snel!