Werken bij Energieconcepten

Ben jij op zoek naar een leuke, nieuwe job? De kans is groot, want anders zou je dit waarschijnlijk niet aan het lezen zijn! Graag stellen we ons even aan je voor zodat je ons bedrijf en je toekomstige collega’s leert kennen.

Energieconcepten: de ideale partner voor duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons het allerbelangrijkste. Daar is heel Energieconcepten op gebaseerd. We willen niet alleen duurzaamheid voor de projecten van onze klanten, maar ook als bedrijf dragen we dit hoog in het vaandel.

15 jaar geleden waren we een pionier in groene energie. Momenteel zijn we dit nog steeds, en dat willen we binnen 15 jaar ook blijven. Al onze leveranciers zijn marktleider in hun branche of bezitten meerdere kwaliteitslabels. Dankzij onze nauwe samenwerking met hen, kunnen we onze klanten de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Wat wij jou bieden

Bij Energieconcepten kom je terecht in een aangename, leuke werksfeer. Onze collega’s haalden ook allemaal de groene Kempen aan als een pluspunt.

Je komt terecht in een ervaren en stabiel team van zo’n 20 medewerkers dat je graag de kneepjes van het vak leert. Voor interne opleidingen maken we ook graag tijd vrij.

Specifieke voordelen zijn natuurlijk verbonden aan een bepaalde vacature, maar reken sowieso op een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot je ervaring en kennis.

Onze vacatures

Al onze openstaande vacatures vind je hier (https://energieconcepten.be/va...).

Wij zijn trouwens steeds op zoek naar handige harry’s die in een duurzaam en positief team terecht willen komen. Zie je niet direct een vacature die bij je profiel past, maar je wilt toch je kans wagen? Wij staan open voor een spontane sollicitatie!